Φαγί.gr

Όροι Χρήσης

Τρόποι πληρωμής και πολιτική επιστροφών | Πολιτική Απορρήτου

Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τους όρους χρήσης, πριν χρησιμοποιήσετε την παρούσα ιστοσελίδα

Η χρήση του δικτυακού τόπου fagi.gr προϋποθέτει την πλήρη και ανεπιφύλακτη αποδοχή των παρόντων όρων χρήσης και της πολιτικής προστασίας προσωπικών δεδομένων από το χρήστη και συνιστά απόδειξη της αποδοχής των όρων αυτών από τον χρήστη του δικτυακού τόπου. Αν δεν συμφωνείτε, παρακαλούμε μην χρησιμοποιήσετε την παρούσα ιστοσελίδα.

Δικαιώματα Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Σήμα - Περιορισμένη άδεια

Το περιεχόμενο της παρούσας ιστοσελίδας αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία της ΣΩΜΑΡΑΚΗΣ ΧΡ. – ΜΑΤΣΑΓΓΟΣ Ν. Ο.Ε. με διακριτικό τίτλο Φαγί.gr (καλούμενη στο εξής χάριν συντομίας ως «η Εταιρεία») και υπόκειται στο νόμο περί προστασίας της πνευματικής ιδιοκτησίας. Απαγορεύεται η αντιγραφή, δημοσίευση, αναπαραγωγή των πληροφοριών που περιλαμβάνονται στην παρούσα ιστοσελίδα από οποιονδήποτε και με οποιοδήποτε μέσο χωρίς την έγγραφη άδεια της ιδιοκτήτριας εταιρίας.

Ο χρήστης είναι υπεύθυνος για κάθε χρήση (κάτω από οποιοδήποτε όνομα το οποίο αναγράφεται στην οθόνη και οποιουσδήποτε κωδικούς "password") και πρέπει πάντοτε να συμμορφώνεται με τις αναφορές του παρόντος κειμένου. Ο συνδρομητής θα είναι υπεύθυνος για την προστασία του απορρήτου των διαφόρων κωδικών "passwords" που μπορεί να χρησιμοποιεί, όταν αυτοί υπάρχουν. Οι συνδρομές είναι προσωπικές και δεν μεταφέρονται από ένα άτομο σε άλλο.

Η Εταιρεία υπό τους όρους και τις προϋποθέσεις που τίθενται στο παρόν και όλους τους εφαρμοστέους νόμους και κανονισμούς, σας χορηγεί ένα μη αποκλειστικό, αμεταβίβαστο, προσωπικό, περιορισμένο δικαίωμα πρόσβασης, χρήσης και παρουσίασης αυτής της ιστοσελίδας και των περιεχομένων στοιχείων της. Αυτή η άδεια δεν αποτελεί μεταβίβαση τίτλου στην ιστοσελίδα και στα στοιχεία της και υπόκειται στους ακόλουθους περιορισμούς: (1) πρέπει να διατηρείτε σε όλα τα αντίγραφα της ιστοσελίδας και των στοιχείων της, όλες τις επισημειώσεις που αφορούν πνευματικά δικαιώματα και άλλα ιδιοκτησιακά δικαιώματα και (2) δεν μπορείτε να τροποποιήσετε την ιστοσελίδα και τα στοιχεία της με κανένα τρόπο ή να αναπαράγετε ή να παρουσιάσετε δημοσίως, ή να διανείμετε ή με άλλο τρόπο να χρησιμοποιήσετε την ιστοσελίδα και τα στοιχεία της για οποιοδήποτε δημόσιο ή εμπορικό σκοπό, εκτός εάν άλλως επιτρέπεται με το παρόν.

Αποποίηση ευθύνης

Το υλικό στην παρούσα ιστοσελίδα παρέχεται «ως έχει» και χωρίς καμία εγγύηση. Η Εταιρεία δεν εγγυάται ότι οι λειτουργίες και το υλικό αυτής της ιστοσελίδας θα παρέχεται χωρίς διακοπή ή σφάλματα, ότι οι δυσλειτουργίες αυτές θα διορθωθούν και ότι η ιστοσελίδα ή ο διακομιστής (server) θα είναι απαλλαγμένοι από ιούς ή άλλο ζημιογόνο περιεχόμενο.

Η Εταιρεία δεν φέρει καμία ευθύνη για χρήση του δικτυακού τόπου από ανηλίκους, για την επίβλεψη των οποίων είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι οι νόμιμοι κηδεμόνες τους.

Η Εταιρεία δεν φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των συνδεδεμένων ιστοσελίδων στο δικτυακό τόπο fagi.gr. Η χρήση τους γίνεται με προσωπική ευθύνη του χρήστη.

Η Εταιρεία δεν υποβάλλει σε έλεγχο και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα εστιατόρια που είναι καταχωρημένα στην παρούσα ιστοσελίδα. Η τήρηση της νομοθεσίας σχετικά με την εστίαση είναι αποκλειστική ευθύνη των εστιατορίων και η Εταιρεία δεν φέρει ευθύνη για αυτό.

Η Εταιρεία προσπαθεί να εξασφαλίσει ότι οι πληροφορίες που περιέχονται στην παρούσα ιστοσελίδα είναι πάντοτε ακριβείς και επίκαιρες. Οι πληροφορίες αυτές παρέχονται βάσει της καλόπιστης πεποίθησης της Εταιρεία ότι είναι ακριβείς και δεν παρέχονται βάσει ρητής ή σιωπηρής δέσμευσης για την ακρίβειά τους.

Περιορισμός Ευθύνης

Η Εταιρεία οι υπάλληλοί του, ή άλλοι αντιπρόσωποί του, δεν έχει καμία ευθύνη, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, για όποιες επακόλουθες, παρεμπίπτουσες, έμμεσες, ειδικές αποζημιώσεις ή έξοδα ή χρηματικές ποινές, συμπεριλαμβανομένων, αλλά όχι περιοριστικά, διαφυγόντων κερδών, διακοπής λειτουργίας της επιχείρησης, απώλειας πληροφοριών ή δεδομένων, ή απώλειας πελατείας, απώλειας ή ζημίας περιουσίας, και οποιωνδήποτε αξιώσεων τρίτων μερών προκύψουν από ή σε σχέση με την χρήση, την αντιγραφή, ή την παρουσίαση αυτής της ιστοσελίδας ή των περιεχομένων της ή οποιασδήποτε άλλης συνδεδεμένης ιστοσελίδας, ανεξαρτήτως εάν η Εταιρεία είχε ενημερωθεί, γνώριζε ή έπρεπε να γνωρίζει αυτή την πιθανότητα.

Μεταβολές

Η Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να αλλάξει, τροποποιήσει, προσθέσει, διαγράψει σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή τους όρους και τις συνθήκες με βάση τις οποίες οι χρήστες μπορούν να έχουν πρόσβαση στο χώρο της. Η Εταιρεία θα δημοσιεύει τις νέες οδηγίες (οι οποίες θα ισχύσουν άμεσα) με όποιο μέσο κρίνει αυτή ικανό (π.χ. Internet, e-mail κ.λπ.). Όποια χρήση του fagi.gr από τους χρήστες μετά από αυτή τη δημοσίευση θα θεωρείται ότι υπόκειται στους νέους όρους χρήσης.

Τιμολογιακή Πολιτική

Η Εταιρεία (Φαγί.gr) δεν χρεώνει κανένα τέλος στον Πελάτη για την χρήση των υπηρεσιών της.

Τρόποι πληρωμής και πολιτική επιστροφών

1. Με μετρητά
Κατά την παράδοση της παραγγελίας σας, μπορείτε να πληρώσετε με τον παραδοσιακό τρόπο, με μετρητά στον υπάλληλο του εστιατορίου.

2. Με Πιστωτική ή Χρεωστική Κάρτα
Κατά την παραγγελία σας, μέσω της ιστοσελίδας, με πιστωτική κάρτα. Η πληρωμή με πιστωτική κάρτα είναι απόλυτα ασφαλής, ενώ ταυτόχρονα η προσθήκη του ποσού στο πιστωτικό υπόλοιπο του χρήστη γίνεται άμεσα. Ο χρήστης που επιλέγει την πληρωμή με πιστωτική κάρτα οδηγείται σε ασφαλή διακομιστή της Εθνικής Τράπεζας. Στη συνέχεια, δίνει τα στοιχεία της πιστωτικής ή χρεωστικής του κάρτας και σε περίπτωση που αυτή πάρει έγκριση, το ποσό πιστώνεται στο πιστωτικό του υπόλοιπο στην Εταιρεία (Φαγί.gr). Στη συνέχεια, επιστρέφει στην ιστοσελίδα μας και ειδοποιείται για την έκβαση ή μη της συναλλαγής.

3. Με PayPal (σύντομα διαθέσιμο)
Μπορείτε να πληρώσετε με PayPal. Η αγορά σας θα χρεωθεί στην κάρτα ή τον λογαριασμό που θα υποβάλλετε με την παραγγελία σας. Αν χρησιμοποιήσετε την PayPal, συναινείτε στην χρήση των στοιχείων σας από την Pay Pal όπως αναφέρεται στην Πολιτική Προστασίας Δεδομένων της PayPal.

Πρόσθετες πληροφορίες - Επεξηγήσεις

α) Πόσο ασφαλής είναι η διαδικασία πληρωμής με πιστωτική κάρτα;
Η διαδικασία είναι απόλυτα ασφαλής. Η καταχώρηση των στοιχείων της κάρτας δεν γίνεται απευθείας στην Εταιρεία (Φαγί.gr), αλλά ο χρήστης μεταφέρεται σε ασφαλή διακομιστή της Εθνικής Τράπεζας. Συνεπώς η Εταιρεία (Φαγί.gr) δεν έχει σε καμία περίπτωση πρόσβαση στα στοιχεία της κάρτας σας.

β) Τι είναι το πεδίο CVC / CVV που μου ζητείται;
Το πεδίο CVC / CVV βρίσκεται στο πίσω μέρος της πιστωτικής σας κάρτας και είναι ένας τριψήφιος αριθμός. Σας ζητείται για επιπλέον ασφάλεια και σας προστατεύει ακόμα περισσότερο μιας και είναι πολύ δύσκολο για κάποιον να γνωρίζει το πεδίο αυτό. Για να το εισάγετε, γυρίστε και κοιτάξτε το πίσω μέρος της πιστωτικής σας κάρτας. Αποτελεί τον τριψήφιο αριθμό που θα δείτε και συνήθως βρίσκεται πάνω δεξιά.

γ) Τι γίνεται αν γίνει κάποιο λάθος κατά την πληρωμή (π.χ. κοπεί η σύνδεση ή πατήσω Cancel κατά τη μεταφορά);
Ό,τι και να γίνει, η συναλλαγή έχει καταγραφεί από εμάς και δεν πρόκειται να χαθούν τα χρήματά σας (εφόσον βέβαια το ποσό έχει όντως δεσμευθεί). Η διαδικασία είναι αυτοματοποιημένη, ελέγχεται και δεν υπάρχει περίπτωση να χαθούν χρήματα.

Πολιτική επιστροφής χρημάτων

Σε περίπτωση που δεν εξυπηρετηθεί* η παραγγελία σας και έχετε πληρώσει με πιστωτική κάρτα, τα χρήματα σάς επιστρέφονται. Η επιστροφή γίνεται από την Εταιρεία (Φαγί.gr) η οποία και φέρει την μοναδική ευθύνη για την επιστροφή των χρημάτων στην κάρτα που χρησιμοποιήθηκε. Ο καταναλωτής δεν επιβαρύνεται σ' αυτή την περίπτωση για την επιστροφή χρημάτων.

* Το Φαγί.gr είναι υπεύθυνο για την άμεση μετάδοση της παραγγελίας στο εστιατόριο το οποίο και είναι υπεύθυνο για την αποδοχή και παράδοσή της. Η μη εξυπηρέτηση παραγγελίας συνίσταται στη μη παράδοση της παραγγελίας από το εστιατόριο από διαπίστωση έλλειψης προϊόντος ή αδυναμία του εστιατορίου να εξυπηρετήσει την παραγγελία και συνεπώς στην αδυναμία ολοκλήρωσης της παραγγελίας και σε καμία περίπτωση δεν εννοείται η μη ικανοποίηση του πελάτη με την παραγγελία εκτός και αν παραβιάζονται οι υγειονομικές διατάξεις.

Όροι σύμβασης

Η εταιρεία μας έχει το δικαίωμα να τροποποιεί τους ανωτέρω όρους και έχει την ευθύνη να ενημερώνει άμεσα το κείμενο το οποίο αναφέρεται στους όρους συναλλαγής όταν αποφασίζεται οποιαδήποτε αλλαγή σχετικά με τους όρους.

Πολιτική Απορρήτου

Με το ακόλουθο κείμενο η Εταιρεία επιθυμεί να σας ενημερώσει σχετικά με την πολιτική της επί της προστασίας των προσωπικών δεδομένων και της διασφάλισης της ιδιωτικότητας όσων επισκέπτονται και όσων χρησιμοποιούν την ιστοσελίδα της.

Η Εταιρεία τηρεί τις διατάξεις του Ν. 2472/1997 ''Προστασία του ατόμου από την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα'', όπως ισχύει, καθώς και της Κανονιστικής πράξης 1/1999 της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, και διασφαλίζει ότι τα προσωπικά σας δεδομένα που θα γνωστοποιήσετε στην Εταιρεία μέσω της παρούσας ιστοσελίδας θα χρησιμοποιηθούν μόνο όπως ορίζεται ακολούθως:

Συγκέντρωση πληροφοριών

H Εταιρεία διευκρινίζει ότι ο καθένας μπορεί να επισκεφθεί την ιστοσελίδα της, χωρίς να δώσει πληροφορίες για προσωπικά του στοιχεία. Εντούτοις, η Εταιρεία προσφέρει, μέσω της ιστοσελίδας της, υπηρεσίες η παροχή των οποίων προϋποθέτει την γνωστοποίηση κάποιων προσωπικών στοιχείων (όπως όνομα, διεύθυνση, ηλεκτρονική διεύθυνση, τηλέφωνο, κ.λπ.).
Η γνωστοποίηση προσωπικών δεδομένων προς την Εταιρεία εναπόκειται αποκλειστικά στη διάθεση και την πρωτοβουλία του χρήστη, ο οποίος προβαίνει στην πράξη αυτή επιδιώκοντας να επωφεληθεί από τα προϊόντα και τις εξατομικευμένες υπηρεσίες που προσφέρει η Εταιρεία.

Η τυχόν αποστολή και κοινοποίηση από τον χρήστη - αποστολέα προς την Εταιρεία μέσω της παρούσας ιστοσελίδας αιτήσεων ή μηνυμάτων που περιέχουν προσωπικά δεδομένα του αποστολέα, με σκοπό την εγγραφή του ως μέλους των παρεχομένων υπηρεσιών, ή/και τη συμμετοχή του στους εν εξελίξει διαγωνισμούς ή/και γενικότερα την απόλαυση των δυνατοτήτων και των υπηρεσιών που προσφέρει η Εταιρεία, θα συνεπάγεται ότι ο αποστολέας των αιτήσεων ή των πληροφοριών αυτών συγκατατίθεται ρητά στην τήρηση αρχείου των δεδομένων αυτών από την Εταιρεία.

Η επεξεργασία των ως άνω προσωπικών δεδομένων θα γίνεται αποκλειστικά για τον σκοπό για τον οποίο το μήνυμα ή η αίτηση έχουν αποσταλεί.

Η Εταιρεία δεν ελέγχει τη διαθεσιμότητα, το περιεχόμενο, την πολιτική προστασίας των προσωπικών δεδομένων, την ποιότητα και την πληρότητα των υπηρεσιών άλλων web sites και σελίδων στα οποία παραπέμπει μέσω "δεσμών", hyperlinks ή διαφημιστικών banners. Συνεπώς, για οποιοδήποτε πρόβλημα παρουσιασθεί κατά την επίσκεψη/χρήση τους, ο χρήστης οφείλει να απευθυνθεί απευθείας στα αντίστοιχα web sites και σελίδες, τα οποία και φέρουν ακέραια τη σχετική ευθύνη για την παροχή των υπηρεσιών τους.

Η Εταιρεία δεσμεύεται να μην προβεί σε πώληση, ενοικίαση ή καθοιονδήποτε τρόπο δημοσίευση ή/και κοινοποίηση των προσωπικών δεδομένων των επισκεπτών / χρηστών / μελών της Εταιρείας σε κανένα τρίτο φορέα.

Η Εταιρεία μπορεί να διοχετεύσει προσωπικά δεδομένα των επισκεπτών / χρηστών / μελών του σε τρίτα νομικά ή/και φυσικά πρόσωπα μόνον εάν:
- Έχει τη ρητή συγκατάθεση των επισκεπτών / χρηστών / μελών για τη διοχέτευση προσωπικών δεδομένων.
- Η διοχέτευση των προσωπικών δεδομένων προς νομικά ή/και φυσικά πρόσωπα που συνεργάζονται με την Εταιρεία, καθίσταται αναγκαία για την υλοποίηση των επιθυμιών ή/και παραγγελιών των χρηστών / μελών. Τα νομικά και φυσικά πρόσωπα που συνεργάζονται με την Εταιρεία έχουν το δικαίωμα να επεξεργάζονται τα προσωπικά δεδομένα που οι χρήστες/μέλη της Εταιρείας καταθέτουν σε αυτό μόνο στο βαθμό που είναι απόλυτα αναγκαίος για την παροχή υποστήριξης προς την Εταιρεία.
- Επιτάσσεται λόγω συμμόρφωσης με τις σχετικές διατάξεις του νόμου και προς τις αρμόδιες και μόνο αρχές.

Διόρθωση, Τροποποίηση ή Διαγραφή Πληροφοριών

Η Εταιρεία καταβάλλει κάθε εύλογη προσπάθεια ώστε τα προσωπικά σας δεδομένα που τηρούνται στο αρχείο της να είναι ακριβή. Για το λόγο αυτό, κάθε πρόσωπο που έχει αποστείλει προς την Εταιρεία μέσω της παρούσας ιστοσελίδας οποιαδήποτε στοιχεία ή δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα, έχει το δικαίωμα πρόσβασης στα στοιχεία που το αφορούν, καθώς και το δικαίωμα να ζητήσει την διόρθωση ή την συμπλήρωση των στοιχείων που το αφορούν. Εάν θέλετε να έχετε πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα, μεταβείτε στο σημείο της ιστοσελίδας μας όπου καταχωρήθηκαν αυτά και ακολουθήστε τις αναγραφόμενες εκεί οδηγίες.

Cookies

Ορισμένες σελίδες της Εταιρείας χρησιμοποιούν κατ’ εξαίρεση αρχεία «cookies», που αποτελούν μέθοδο τεχνικής ανάλυσης δεδομένων. Τα αρχεία cookies εγκαθίστανται στον σκληρό δίσκο του υπολογιστή σας και περιλαμβάνουν ορισμένες πληροφορίες σχετικά με τις επισκέψεις ενός χρήστη σε μία ιστοσελίδα (π.χ. επιλογή γλώσσας, όνομα χρήστη ή άλλες παρεμφερείς πληροφορίες, που διαφορετικά θα απαιτούνταν η διαρκής επανάληψή τους). Η χρήση ενός αρχείου cookie δεν μπορεί με κανέναν τρόπο να οδηγήσει σε αναγνωρίσιμα προσωπικά δεδομένα του χρήστη καθώς επισκέπτεται την ιστοσελίδα μας. Τα περισσότερα αρχεία cookies διαγράφονται αυτόματα μετά την έξοδο του χρήστη από την ιστοσελίδα. Εάν το επιλέξετε, μπορείτε να μην ενεργοποιήσετε τα αρχεία cookies στον υπολογιστή σας από τις ρυθμίσεις ασφαλείας του προγράμματος πλοήγησης ή να καταστήσετε τα αρχεία cookies μη ενεργά, γεγονός που θα περιορίσει όμως τις δυνατότητες περιήγησης στις ιστοσελίδες μας και θα απαιτεί την επαναλαμβανόμενη υποβολή των ίδιων πληροφοριών. 

Ασφάλεια συναλλαγών

Η Εταιρεία λαμβάνει τα κατάλληλα οργανωτικά και τεχνικά μέτρα για την ασφάλεια των δεδομένων και την προστασία τους από τυχαία ή αθέμιτη καταστροφή, τυχαία απώλεια, αλλοίωση, απαγορευμένη διάδοση ή πρόσβαση από κάθε άλλη μορφή αθέμιτης επεξεργασίας.

Περιοδικές Αλλαγές

Η Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να αλλάξει, τροποποιήσει, προσθέσει, διαγράψει σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή την πολιτική προστασίας των προσωπικών δεδομένων των χρηστών που έχουν πρόσβαση στο χώρο της. Η Εταιρεία θα δημοσιεύει τις νέες οδηγίες (οι οποίες θα ισχύσουν άμεσα) με όποιο μέσο κρίνει αυτή ικανό (π.χ. Internet, e-mail κ.λπ.). Όποια χρήση του fagi.gr από τους χρήστες μετά από αυτή τη δημοσίευση θα θεωρείται ότι υπόκειται στους νέους όρους χρήσης.

Αρμοδιότητα

Για κάθε διαφορά που μπορεί να προκύψει από την ερμηνεία, την εμφάνιση και τη χρήση εν γένει αυτής της ιστοσελίδας, αρμόδια αποκλειστικά είναι τα δικαστήρια της Μυτιλήνης.

Like us on Facebook