ΜΕΓΑΛΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ SCREEN TIME ΒY COCA-COLA!

Σσσσς είναι ώρα για ταινία! Παράγγειλε Coca-Cola Zero 500ml ή Fanta Πορτοκαλάδα 500ml και μπες στην κλήρωση για mini ψυγεία Coca-Cola, μηχανές popcorn Coca-Cola και φυσικά πολλά Φαγο…κουπόνια!

Παράγγειλε από το Φαγί, πρόσθεσε στην παραγγελία σου Coca-Cola Zero 500ml ή Fanta Πορτοκαλάδα 500ml και μπες στην κλήρωση για 4 mini ψυγεία Coca-Cola, 3 μηχανές popcorn Coca-Cola και πολλά Φαγο...κουπόνια!

Στο τέλος του διαγωνισμού 10 μεγάλοι νικητές θα κερδίσουν:

1ος νικητής: 1 mini ψυγείο Coca-Cola
2ος νικητής: 1 mini ψυγείο Coca-Cola
3ος νικητής: 1 mini ψυγείο Coca-Cola
4ος νικητής: 1 mini ψυγείο Coca-Cola
5ος νικητής: 1 μηχανή popcorn Coca-Cola
6ος νικητής: 1 μηχανή popcorn Coca-Cola
7ος νικητής: 1 μηχανή popcorn Coca-Cola
8ος νικητής: Φαγο…κουπόνια αξίας 100 ευρώ
9ος νικητής: Φαγο…κουπόνια αξίας 50 ευρώ
10ος νικητής: Φαγο…κουπόνια αξίας 25 ευρώ

Το μόνο που πρέπει να κάνεις για να λάβεις κι εσύ μέρος στο διαγωνισμό, είναι να προσθέτεις σε κάθε παραγγελία σου και μία Coca-Cola Zero 500ml ή Fanta Πορτοκαλάδα 500ml!

Ο διαγωνισμός ξεκινάει την Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2023 - 00:00 και λήγει την Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2023 - 23:59

Κάθε παραγγελία με Coca-Cola Zero 500ml ή Fanta Πορτοκαλάδα 500ml σου δίνει και μία συμμετοχή στην κλήρωση. Άρα όσες περισσότερες παραγγελίες με Coca-Cola Zero 500ml ή Fanta Πορτοκαλάδα 500ml πραγματοποιήσεις κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού, τόσες περισσότερες πιθανότητες έχεις να είσαι εσύ ένας από τους 10 μεγάλους τυχερούς!

Όροι και προϋποθέσεις συμμετοχής στην κλήρωση του διαγωνισμού

Το μόνο που χρειάζεται για να συμμετάσχεις κι εσύ στην κλήρωση που θα αναδείξει 10 μεγάλους τυχερούς, είναι να έχεις πραγματοποιήσει έστω και μία παραγγελία με αναψυκτικό Coca-Cola Zero 500ml ή Fanta Πορτοκαλάδα 500ml κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού, πατώντας το κουμπί «ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΕ ΚΑΙ ΠΑΡΕ ΜΕΡΟΣ» στο τέλος της σελίδας που βρίσκεσαι.

Τα παραπάνω προϊόντα μπορούν να προστεθούν στην παραγγελία με οποιονδήποτε τρόπο, δηλαδή είτε ως μεμονωμένο προϊόν, είτε μέσω του Reminder Button είτε ως μέρος κάποιου COMBO όπως για παράδειγμα οι SUPER Προσφορές, τα COCA-COLA DEALS, τα FOOTBALL DEALS, το DEAL OF THE DAY κ.ο.κ.).

Προσοχή
Η σειρά των νικητών μετά την κλήρωση θα προκύψει σε σχέση με τον αριθμό συμμετοχών που έχει καθένας από αυτούς και όχι με τη σειρά που θα κληρωθούν. Αν για παράδειγμα στην κλήρωση προκύψουν, με την παρακάτω σειρά, οι νικητές Γιώργος (10 συμμετοχές), Βαγγέλης (12 συμμετοχές), Κώστας (3 συμμετοχές), Ανδρέας (15 συμμετοχές), 1ος νικητής θα είναι ο Ανδρέας που θα κερδίσει το mini Ψυγείο Coca-Cola, 2ος ο Βαγγέλης, 3ος ο Γιώργος, τέταρτος ο Κώστας κ.ο.κ.

Κλήρωση
Οι τυχεροί νικητές του Διαγωνισμού θα αναδειχθούν μέσω κλήρωσης η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 15/3/2023, ημέρα Τετάρτη και ώρα 16:00 με ηλεκτρονικά μέσα.

Ανακοίνωση αποτελεσμάτων
Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν στους νικητές έπειτα από τηλεφωνική επικοινωνία μαζί τους στον αριθμό τηλεφώνου που δηλώνουν κατά την πραγματοποίηση παραγγελιών στο Φαγί. Ουδεμία ευθύνη φέρει το Φαγί σε περίπτωση που οποιοδήποτε από τα στοιχεία που έχουν δηλώσει ο/η νικητής/τρια είναι εσφαλμένα ή δεν είναι ο προσωπικός τηλεφωνικός αριθμός του/της και επομένως εκ του λόγου αυτού δεν ενημερωθεί για το δώρο εγκαίρως.

Αποδοχή του δώρου
Για τα δώρα και τα κουπόνια θα ζητείται κατά την τηλεφωνική επικοινωνία του Φαγί με τους νικητές, το email τους. Η αποδοχή των δώρων θα γίνεται με απάντηση σε email που θα αποστέλλεται από το Φαγί. Ειδικότερα για τα κουπόνια, οι νικητές θα λαμβάνουν τους εκπτωτικούς κωδικούς μέσω email που θα δηλώνουν.
Στην περίπτωση που κάποιος από τους νικητές δεν αποδεχθεί το δώρο του εντός πέντε (5) εργάσιμων ημερών ή ακυρωθεί η συμμετοχή του ή δεν επιβεβαιώσει το ενδιαφέρον του για την αποδοχή του δώρου, τότε ο εν λόγω νικητής θα χάσει το δικαίωμα παραλαβής του δώρου του. Το δώρο θα προσφέρεται στον πρώτο (ή στους επόμενους κατά σειρά ανάδειξης) επιλαχόντα, ο οποίος θα προσκαλείται με σχετική τηλεφωνική επικοινωνία να αποδεχθεί  το δώρο εντός 3 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία επικοινωνίας μαζί του.

Παραλαβή Δώρων
Τα δώρα, πλην των κουπονιών, θα παραδίδονται μετά από ταυτοποίηση του προσώπου του κάθε νικητή. Ο κάθε νικητής θα πρέπει απαραιτήτως κατά την παραλαβή του δώρου του να προσκομίζει και να επιδεικνύει την ταυτότητά του.
Το διάστημα αποστολής και παραλαβής των δώρων από τους νικητές ορίζεται σε 30 ημέρες από την αποδοχή τους.

Προβολή – Δικαιώματα Πνευματικής Ιδιοκτησίας
Το Φαγί διατηρεί το δικαίωμα να προβεί σε διαφημιστική εκμετάλλευση κάθε γεγονότος σχετικού με τον Διαγωνισμό. Οι νικητές, με τη συμμετοχή τους στο διαγωνισμό, συναινούν στη χρήση των στοιχείων που χρησιμοποιούν για τις παραγγελίες τους στο Φαγί. Επίσης οι νικητές με τη συμμετοχή τους στο Διαγωνισμό, συναινούν και εξουσιοδοτούν το Φαγί στη χρήση του ονόματός τους για διαδικτυακές ανακοινώσεις. Κατά περίπτωση και σε συνεννόηση με τον κάθε νικητή, το Φαγί θα διατηρεί το δικαίωμα για χρήση φωτογραφικού υλικού με το πρόσωπο του κάθε νικητή με θέμα την παράδοση/παραλαβή του δώρου.

Σε περίπτωση που δεν επιθυμείς να συμμετέχεις στο διαγωνισμό, μπορείς να μας ενημερώσεις μέσω της φόρμας επικοινωνίας μας ή στέλνοντας email στο info@fagi.gr

Απόλαυσε την ταινία σου με το αγαπημένο σου αναψυκτικό και… καλή επιτυχία! :)

× Translate