Έχουμε EURO 2024! Πάρε μια Coca-Cola και ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ για μοναδικά δώρα αξίας 2.000€!

Το EURO 2024 φέρνει έναν ακόμη SUPER ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ στο Φαγί σε συνεργασία με την COCA-COLA!

Παράγγειλε από το Φαγί, πρόσθεσε στην παραγγελία σου Coca-Cola και μπες στην κλήρωση για 1 iPhone 15 και 3 Apple Watches, δώρα συνολικής αξίας 2.000€!

Στο τέλος του διαγωνισμού 4 μεγάλοι νικητές θα κερδίσουν:

1ος Apple iPhone 15 128GB Black
2ος Apple Watch SE 2nd 44mm Midnight Case Midnight SportBand M/L
3ος Apple Watch SE 2nd 44mm Midnight Case Midnight SportBand M/L
4ος Apple Watch SE 2nd 44mm Midnight Case Midnight SportBand M/L

Το μόνο που πρέπει να κάνεις για να λάβεις κι εσύ μέρος στο διαγωνισμό, είναι να προσθέτεις σε κάθε παραγγελία σου και μία Coca-Cola!

Ο διαγωνισμός ξεκινάει την Παρασκευή 14 Ιουνίου 2024 - 00:00 και λήγει την Κυριακή 14 Ιουλίου 2024 - 23:59

UPDATE: Ο μεγάλος διαγωνισμός έληξε! Η κλήρωση που θα αναδείξει τους 4 τυχερούς θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 31 Ιουλίου στις 16:00 με ηλεκτρονικά μέσα, οπότε και θα υπάρξει εδώ νεότερη ενημέρωση σχετικά. Ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή και... καλή επιτυχία!

Κάθε παραγγελία με Coca-Cola σου δίνει και μία συμμετοχή στην κλήρωση. Άρα όσες περισσότερες παραγγελίες με Coca-Cola πραγματοποιήσεις κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού, τόσες περισσότερες πιθανότητες έχεις να είσαι εσύ ένας από τους 4 μεγάλους τυχερούς!

Όροι και προϋποθέσεις συμμετοχής στην κλήρωση του διαγωνισμού

Το μόνο που χρειάζεται για να συμμετάσχεις κι εσύ στην κλήρωση που θα αναδείξει 4 μεγάλους τυχερούς, είναι να έχεις πραγματοποιήσει έστω και μία παραγγελία με αναψυκτικό Coca-Cola κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού, πατώντας το κουμπί «ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΕ ΚΑΙ ΠΑΡΕ ΜΕΡΟΣ» στο τέλος της σελίδας που βρίσκεσαι.

Το αναψυκτικό COCA-COLA που θα περιλαμβάνει η παραγγελία μπορεί να είναι οποιοδήποτε μέγεθος (μπουκάλι 2Lt, 1.5Lt, 500ml ή κουτάκι 330ml κλπ) και οποιοδήποτε είδος (Regular, Light, Zero κλπ). Επίσης μπορεί να προστεθεί στην παραγγελία με οποιονδήποτε τρόπο, δηλαδή είτε ως μεμονωμένο προϊόν, είτε μέσω του Reminder Button είτε ως μέρος κάποιου COMBO όπως για παράδειγμα τα FOOTBALL DEALS, οι SUPER Προσφορές, τα COCA-COLA DEALS, το DEAL OF THE DAY κ.ο.κ..

Προσοχή
Η σειρά των νικητών μετά την κλήρωση θα προκύψει σε σχέση με τον αριθμό συμμετοχών που έχει καθένας από αυτούς και όχι με τη σειρά που θα κληρωθούν. Αν για παράδειγμα στην κλήρωση προκύψουν, με την παρακάτω σειρά, οι νικητές Γιώργος (10 συμμετοχές), Βαγγέλης (12 συμμετοχές), Κώστας (3 συμμετοχές), Ανδρέας (15 συμμετοχές), 1ος νικητής θα είναι ο Ανδρέας που θα κερδίσει το iPhone, 2ος ο Βαγγέλης, 3ος ο Γιώργος, τέταρτος ο Κώστας κ.ο.κ.

Κλήρωση
Οι τυχεροί νικητές του Διαγωνισμού θα αναδειχθούν μέσω κλήρωσης η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 31/7/2024, ημέρα Τετάρτη και ώρα 16:00 με ηλεκτρονικά μέσα.

Ανακοίνωση αποτελεσμάτων
Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν στους νικητές έπειτα από τηλεφωνική επικοινωνία μαζί τους στον αριθμό τηλεφώνου που δηλώνουν κατά την πραγματοποίηση παραγγελιών στο Φαγί. Ουδεμία ευθύνη φέρει το Φαγί σε περίπτωση που οποιοδήποτε από τα στοιχεία που έχουν δηλώσει ο/η νικητής/τρια είναι εσφαλμένα ή δεν είναι ο προσωπικός τηλεφωνικός αριθμός του/της και επομένως εκ του λόγου αυτού δεν ενημερωθεί για το δώρο εγκαίρως.

Αποδοχή του δώρου
Για τα δώρα θα ζητείται κατά την τηλεφωνική επικοινωνία του Φαγί με τους νικητές, το email τους. Η αποδοχή των δώρων θα γίνεται με απάντηση σε email που θα αποστέλλεται από το Φαγί. Στην περίπτωση που κάποιος από τους νικητές δεν αποδεχθεί το δώρο του εντός πέντε (5) εργάσιμων ημερών ή ακυρωθεί η συμμετοχή του ή δεν επιβεβαιώσει το ενδιαφέρον του για την αποδοχή του δώρου, τότε ο εν λόγω νικητής θα χάσει το δικαίωμα παραλαβής του δώρου του. Το δώρο θα προσφέρεται στον πρώτο (ή στους επόμενους κατά σειρά ανάδειξης) επιλαχόντα, ο οποίος θα προσκαλείται με σχετική τηλεφωνική επικοινωνία να αποδεχθεί  το δώρο εντός 3 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία επικοινωνίας μαζί του.

Παραλαβή Δώρων
Τα δώρα θα παραδίδονται μετά από ταυτοποίηση του προσώπου του κάθε νικητή. Ο κάθε νικητής θα πρέπει απαραιτήτως κατά την παραλαβή του δώρου του να προσκομίζει και να επιδεικνύει την ταυτότητά του.
Το διάστημα αποστολής και παραλαβής των δώρων από τους νικητές ορίζεται σε 30 ημέρες από την αποδοχή τους.

Προβολή – Δικαιώματα Πνευματικής Ιδιοκτησίας
Το Φαγί διατηρεί το δικαίωμα να προβεί σε διαφημιστική εκμετάλλευση κάθε γεγονότος σχετικού με τον Διαγωνισμό. Οι νικητές, με τη συμμετοχή τους στο διαγωνισμό, συναινούν στη χρήση των στοιχείων που χρησιμοποιούν για τις παραγγελίες τους στο Φαγί. Επίσης οι νικητές με τη συμμετοχή τους στο Διαγωνισμό, συναινούν και εξουσιοδοτούν το Φαγί στη χρήση του ονόματός τους για διαδικτυακές ανακοινώσεις. Κατά περίπτωση και σε συνεννόηση με τον κάθε νικητή, το Φαγί θα διατηρεί το δικαίωμα για χρήση φωτογραφικού υλικού με το πρόσωπο του κάθε νικητή με θέμα την παράδοση/παραλαβή του δώρου.

Σε περίπτωση που δεν επιθυμείς να συμμετέχεις στο διαγωνισμό, μπορείς να μας ενημερώσεις μέσω της φόρμας επικοινωνίας μας ή στέλνοντας email στο info@fagi.gr

Βάλε ΓΚΟΛ με COCA-COLA και… σήκωσε εσύ το… ΔΩΡΟ! 😊

× Translate